Voeten zeggen veel over uw gezondheid

Home » Voeten zeggen veel over uw gezondheid
Wat zeggen voeten over uw gezondheid?

Na een dag door te hebben gebracht op hoge hakken is het niet zo vreemd dat u last hebt van pijnlijke voeten. Maar sommige voetklachten wijzen op een onderliggende aandoening. Zo kunt u zonder het te weten bijvoorbeeld diabetes hebben.

Signalen

De manier waarop u loopt kan een signaal zijn dat er iets aan de hand is. Het ineens nemen van grotere passen of het trekken met een been zou kunnen duiden op een gevoelsstoornis of een probleem in de aansturing van uw spieren ontstaan door zenuwschade. Hiervoor zijn verschillende oorzaken te noemen als bijvoorbeeld diabetes, een infectie of juist een tekort aan vitaminen. Zo is parkinsonisme mogelijk te herkennen aan een onzeker, schuifelend loopje.

De komende weken zullen we aandacht besteden aan een aantal symptomen. Heeft u bijvoorbeeld vaak last van koude voeten, een pijnlijke hiel of hardnekkige wondjes op de voeten? Houdt u dan vooral ons blog of Facebookpagina in de gaten tot die tijd kunt u meer lezen over aandoeningen op onze pagina aandoeningen of raadpleeg een van onze brochures daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor advies of het maken van een afspraak.

Op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 kunt u telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer (033) 476 62 66. Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapieeemland.nl.

Facebook
WhatsApp
Email
MENU
Let op: Let op: Onze telefonische bereikbaarheid is aangepast. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 15:00 uur.