Het team van Podotherapie Eemland

Home » Het team van Podotherapie Eemland

Even kennismaken..

Wij als podotherapeuten van Podotherapie Eemland vinden het erg belangrijk dat u zich welkom voelt in onze praktijken en de professionele voetzorg ontvangt zoals u mag verwachten van onze specialisten. In de meeste gevallen zult u onze podotherapeuten meer dan 1 keer ontmoeten, daarom stellen we ze graag alvast even aan u voor.

Wouter-Verbeek

Wouter Verbeek

Podotherapeut

Na de opleiding tot fysiotherapeut afgerond te hebben is Wouter Verbeek, sinds 1997, podotherapeut. Van 2002 tot 2006 is Wouter werkzaam geweest in het MC Meander en hier nauw betrokken geweest bij het diabetische voetenteam. Deze betrokkenheid heeft geleid tot zijn interesse in diabetes. Naast de interesse in algemene podotherapie en diabetes is Wouter gespecialiseerd in podotherapie bij kinderen en sporters.

Podotherapie_Eemland-Daan_Verbeek

Daan Verbeek

Laborant

Ik ben Daan Verbeek en ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Podotherapie Eemland. Ik vind het leuk om met mijn handen te werken, dingen in elkaar te knutselen. Bij Podotherapie Eemland komt dit allemaal aan bod op een werkdag. U kunt mij op verschillende dagen vinden in het lab op locatie Amersfoort.

Jelle-Mulder

Jelle

Laborant

Na omzwervingen binnen de gezondheidszorg en een medisch kinderdagverblijf beiden als groepsleider, via een tweetal theaters en een aantal muziek- dans- en theatergezelschappen als (reizend) technicus, een aantal jaren binnen de instrumentenmakerij als medewerker klein-orthopedie en als onderhoudsman bij de Natuurwinkel in Amersfoort ben ik in rustiger water terechtgekomen bij Podotherapie Eemland alwaar ik, samen met mijn collega's, verantwoordelijk ben voor de productie van de zolen. En natuurlijk niet te vergeten als vader van een dochter van inmiddels 23 jaar die nu op zichzelf woont.

Bram-Geerts

Bram Geerts

Podotherapeut

Mijn naam is Bram Geerts en ben sinds halverwege 2018 werkzaam bij Podotherapie Eemland. Ik werk het liefst in een klein hecht team werk waarin de lijntjes kort zijn, er snel met elkaar gecommuniceerd kan worden en de sfeer goed is vandaar mijn keuze voor Podotherapie Eemland. Sporten is mijn grote hobby, ook heb ik gewerkt in een hardloopspeciaalzaak en ben mede hierdoor erg geïnteresseerd in sport gerelateerde klachten en het analyseren van de motoriek tijdens het sporten. Ik wil mij dan ook steeds een stukje verder ontwikkelen binnen de sportpodotherapie. Ik zou het leuk vinden u te helpen in een van onze vestigingen.

Tineke-de-Bie

Tineke de Bie

Telefoniste assistente

Even voorstellen, ik ben Tineke de Bie en sinds 2008 met veel plezier werkzaam bij Podotherapie Eemland op locatie Amersfoort. U kunt bij mij telefonisch of aan de balie terecht om een afspraak te maken en met vragen over therapie, declaraties, facturen, betalingsregelingen, of vergoedingen. Tevens verzorg ik de intake, e-mailcontacten, en de financiële administratie. Het leuke aan mijn werk vind ik het contact en de betrokkenheid met de patiënten en mijn collega’s.

Foto-Alex

Alex Brink

Laborant

Hallo, mijn naam is Alex Brink. Ik ben geboren en getogen in de binnenstad van Amersfoort waar mijn opa en vader een garage en fietsenwinkel hebben. Daar heb ik van jongs af aan geleerd met mijn handen te werken. Na mijn opleiding als automonteur heb ik in diverse garages gewerkt. Met mijn ervaring als monteur ben ik bij een groot automaterialen bedrijf gaan werken. Na 16 jaar in de autobranche gewerkt te hebben, was ik toe aan wat anders en ben ik bij Podotherapie Eemland terecht gekomen. Het bevalt mij uitstekend en maak uw zolen met veel plezier.

Marinka_Boerdijk

Marinka Boerdijk

Podotherapeute/echografiste

Mijn naam is Marinka Boerdijk. Ik verzorg de echografische onderzoeken, om de week, op dinsdagmiddag op de locatie op de Sem Dresdenstraat in Amersfoort. Tijdens de opleiding tot podotherapeut ben ik ook opgeleid tot echografiste aan de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken. Elders ben ik werkzaam als podotherapeut en ben ik gespecialiseerd in sporters.

Dagmar-Wechgelaar

Dagmar Wechgelaar

Personeelszaken

Hallo! Ik Dagmar en ben sinds 2016 werkzaam bij Podotherapie Eemland. Ik ben aanwezig op de maandag, donderdag en vrijdag op locatie Amersfoort. Mijn werkzaamheden bestaan onder anderen uit het beantwoorden van de telefoon en mail, verwerken van declaraties en inschrijven van patiënten. Daarnaast probeer ik de podotherapeuten op ieder gebied te ondersteunen om hun werk zo makkelijk mogelijk te maken. Het directe contact met patiënten en collega’s maken mijn werk iedere dag leuk. Ik hoop u een keer te mogen ontmoeten in onze praktijk.

Foto-Antoine

Antoine

Laborant

Na jaren in de financiële wereld te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid. Anders dan in de bankwereld kan ik nu de kwaliteiten van “mijn handen gebruiken” toepassen. Mocht al erg graag speelgoed, gebruiksvoorwerpen van hout maken en dat komt mij nu weer goed van pas bij Podotherapie Eemland. Ik voel mij thuis in dit team en met erg veel plezier probeer ik hoge kwaliteit zolen te leveren.

vacature

Jouw naam hier?

Podotherapeut

Podotherapie Eemland is op zoek naar een podotherapeut. Ben of ken jij degene die wij zoeken? Neem snel contact met ons op.

MENU