Even kennismaken..

Wij als podotherapeuten van Podotherapie Eemland vinden het erg belangrijk dat u zich welkom voelt in onze praktijken en de professionele voetzorg ontvangt zoals u mag verwachten van onze specialisten. In de meeste gevallen zult u onze podotherapeuten meer dan 1 keer ontmoeten, daarom stellen we ze graag alvast even aan u voor.

Wouter Verbeek

Podotherapeut
Na de opleiding tot fysiotherapeut afgerond te hebben is Wouter Verbeek, sinds 1997, podotherapeut. Van 2002 tot 2006 is Wouter werkzaam geweest in het MC Meander en hier nauw betrokken geweest bij het diabetische voetenteam.

Dagmar Wechgelaar

Personeelszaken
Hallo! Ik ben Dagmar en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Podotherapie Eemland. Ik ben aanwezig op de maandag, donderdag en vrijdag op locatie Amersfoort.

Sarkis

Laborant
Mijn naam is Sarkis en in ik hou ervan om mijn creativiteit om te zetten in het werk wat ik doe. In Armenië, mijn land van herkomst, heb ik veel gewerkt met mijn handen. Zo heb ik ruim 5 jaar ervaring in metaalbewerking en lassen. De passie voor schoenen en alles wat daarbij komt kijken is daar ook ontstaan. In Armenië ben ik namelijk schoenmaker geweest. In Nederland heb ik de opleiding tot schoenhersteller gevolgd en daarna heb ik ruim 16 jaar met veel plezier gewerkt als orthopedisch schoentechnicus/reparateur. Omdat ik toe was aan iets nieuws ben ik gaan zoeken naar een plek waarbij ik mijn specialiteiten en vaardigheden in het vak verder kon gaan ontwikkelen. Zo kwam ik terecht bij het gezellige team van Podotherapie Eemland waarin ik mij erg thuis voel en met veel liefde zorg draag voor de beste kwaliteit van uw zolen.

Bram Geerts

Podotherapeut
Mijn naam is Bram Geerts. Ik ben sinds halverwege 2018 werkzaam bij Podotherapie Eemland. Ik werk het liefst in een klein hecht team werk waarin de lijntjes kort zijn, er snel met elkaar gecommuniceerd kan worden en de sfeer goed is vandaar mijn keuze voor Podotherapie Eemland. Sporten is mijn grote hobby, ook heb ik gewerkt in een hardloopspeciaalzaak en ben mede hierdoor erg geïnteresseerd in sport gerelateerde klachten en het analyseren van de motoriek tijdens het sporten. Ik wil mij dan ook steeds een stukje verder ontwikkelen binnen de sportpodotherapie. Ik zou het leuk vinden u te helpen in een van onze vestigingen.

Justin

Laborant
Hallo, mijn naam is Justin. Ik loop momenteel stage bij Podotherapie Eemland.

Alex Brink

Laborant invaller
Hallo, mijn naam is Alex Brink. Ik ben geboren en getogen in de binnenstad van Amersfoort waar mijn opa en vader een garage en fietsenwinkel hebben. Daar heb ik van jongs af aan geleerd met mijn handen te werken. Na mijn opleiding als automonteur heb ik in diverse garages gewerkt. Met mijn ervaring als monteur ben ik bij een groot automaterialen bedrijf gaan werken. Na 16 jaar in de autobranche gewerkt te hebben, was ik toe aan wat anders en ben ik bij Podotherapie Eemland terecht gekomen. Het bevalt mij uitstekend en maak uw zolen met veel plezier.

Rob Bosman

Podotherapeut in opleiding
Ik ben 20 jaren werkzaam als Master sportfysiotherapeut in het Fysiohuis te Bunschoten. Als behandelaar van met name onderbeenklachten, lijkt me een verdere specialisatie in voetklachten een mooie stap. Vandaar dat ik nu in opleiding ben tot podotherapeut. Bij Podotherapie leer ik alle vaardigheden die nodig zijn om van fysiotherapeut een podotherapeut te worden. In de behandeling van cliënten vind ik het belangrijk dat cliënten gehoord worden. Cliënten moeten hun verhaal kunnen vertellen en de hulpvraag moet gehoord worden. Samen bepreken we vervolgens wat de beste behandelopties zijn. Naast mijn werk als fysiotherapeut/podotherapeut in opleiding, ben ik vader van 4 kinderen. Ik golf en hockey graag. Ook ben ik graag ik graag buiten op de (race)fiets.

Froukje Espeldoorn

Administratief medewerker
Mijn naam is Froukje Espeldoorn. Sinds 2023 werk ik als administratief medewerker in het fijne team van Podotherapie Eemland. Ik help u graag bij het maken van een afspraak en het beantwoorden van uw vragen. Dit kan telefonisch, per email of op onze locatie Sem Dresdenstraat 34 in Amersfoort.

Jouw naam hier?

Podotherapeut
Podotherapie Eemland is op zoek naar een podotherapeut. Ben of ken jij degene die wij zoeken? Neem snel contact met ons op.
MENU