Het team van Podotherapie Eemland

Home » Het team van Podotherapie Eemland

Even kennismaken..

Wij als podotherapeuten van Podotherapie Eemland vinden het erg belangrijk dat u zich welkom voelt in onze praktijken en de professionele voetzorg ontvangt zoals u mag verwachten van onze specialisten. In de meeste gevallen zult u onze podotherapeuten meer dan 1 keer ontmoeten, daarom stellen we ze graag alvast even aan u voor.

Wouter Verbeek

Podotherapeut
Ik ben Wouter, de oprichter van podotherapie Eemland. Begin jaren 90 als sportfysiotherapeut gewerkt en vervolgens de opleiding Podotherapie te doen. Ik heb in 1997 de opleiding afgerond en ben gestart als zelfstandige Podotherapeut in Baarn/Soest. Een aantal jaren gewerkt in de diabetespoli in het Elisabeth en daarna gestart met Podotherapie Eemland. Affiniteit met diabetes en sport (hardlopen en hockey) maar ook met de ‘gewone voetklachten’ als hielspoor en de doorgezakte voet. Ondertussen ben ik wel de nestor van de zaak geworden.

Dagmar Wechgelaar

Personeelszaken
Hallo! Ik ben Dagmar en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Podotherapie Eemland. Ik ben aanwezig op de maandag, donderdag en vrijdag op locatie Amersfoort.

Froukje Espeldoorn

Administratief medewerker
Mijn naam is Froukje Espeldoorn. Sinds 2023 werk ik als administratief medewerker in het fijne team van Podotherapie Eemland. Ik help u graag bij het maken van een afspraak en het beantwoorden van uw vragen. Dit kan telefonisch, per email of op onze locatie Sem Dresdenstraat 34 in Amersfoort.

Bram Geerts

Podotherapeut
Ik ben Bram, sinds 2018 ben ik werkzaam als Podotherapeut bij Podotherapie Eemland, eerst als medewerker, maar inmiddels als mede-eigenaar van de praktijk. Ik vind het een mooie uitdaging om samen met u te analyseren welke problemen er tijdens het bewegen ontstaan en een geschikte oplossing te vinden voor uw probleem. Ook zie ik veel kinderen met groeipijnen of motorische problemen. Daarnaast heb ik een grote interesse voor sport en met name de unieke eisen die elke sport aan het lichaam stelt. Ook adviseer ik u graag als u traint met een specifiek doel, of dit nu een marathon, schaatstocht, avondvierdaagse of andere sportieve uitdaging is.

Sarkis

Laborant
Mijn naam is Sarkis en in ik hou ervan om mijn creativiteit om te zetten in het werk wat ik doe. In Armenië, mijn land van herkomst, heb ik veel gewerkt met mijn handen. Zo heb ik ruim 5 jaar ervaring in metaalbewerking en lassen. De passie voor schoenen en alles wat daarbij komt kijken is daar ook ontstaan. In Armenië ben ik namelijk schoenmaker geweest. In Nederland heb ik de opleiding tot schoenhersteller gevolgd en daarna heb ik ruim 16 jaar met veel plezier gewerkt als orthopedisch schoentechnicus/reparateur. Omdat ik toe was aan iets nieuws ben ik gaan zoeken naar een plek waarbij ik mijn specialiteiten en vaardigheden in het vak verder kon gaan ontwikkelen. Zo kwam ik terecht bij het gezellige team van Podotherapie Eemland waarin ik mij erg thuis voel en met veel liefde zorg draag voor de beste kwaliteit van uw zolen.

Rob Bosman

Podotherapeut
Na 20 jaren werkzaam te zijn geweest als Master sportfysiotherapeut in het Fysiohuis te Bunschoten, ben ik nu ook podotherapeut. Als behandelaar van met name onderbeenklachten, leek me een verdere specialisatie in voetklachten een mooie stap. Als podotherapeut ken ik nu alle behandelopties van podotherapeut en fysiotherapeut. Mijn expertise ligt bij achillespees-, hiel- en middenvoetklachten. In de behandeling van cliënten vind ik het belangrijk dat cliënten gehoord worden. Cliënten moeten hun verhaal kunnen vertellen en de hulpvraag moet gehoord worden. Samen bepreken we vervolgens wat de beste behandelopties zijn. Naast mijn werk als podotherapeut, ben ik vader van 4 kinderen. Ik golf en hockey graag. Ook ben ik graag ik graag buiten op de (race)fiets.

Jouw naam hier?

Podotherapeut
Podotherapie Eemland is op zoek naar een podotherapeut. Ben of ken jij degene die wij zoeken? Neem snel contact met ons op.
MENU
Let op: Let op: Onze telefonische bereikbaarheid is aangepast. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 15:00 uur.