Even kennismaken..

Wij als podotherapeuten van Podotherapie Eemland vinden het erg belangrijk dat u zich welkom voelt in onze praktijken en de professionele voetzorg ontvangt zoals u mag verwachten van onze specialisten. In de meeste gevallen zult u onze podotherapeuten meer dan 1 keer ontmoeten, daarom stellen we ze graag alvast even aan u voor.

Wouter Verbeek

Podotherapeut
Na de opleiding tot fysiotherapeut afgerond te hebben is Wouter Verbeek, sinds 1997, podotherapeut. Van 2002 tot 2006 is Wouter werkzaam geweest in het MC Meander en hier nauw betrokken geweest bij het diabetische voetenteam.

Jelle

Laborant
Na omzwervingen binnen de gezondheidszorg en een medisch kinderdagverblijf beiden als groepsleider, via een tweetal theaters en een aantal muziek- dans- en theatergezelschappen als (reizend) technicus, een aantal jaren binnen de instrumentenmakerij als medewerker klein-orthopedie en als onderhoudsman bij de Natuurwinkel in Amersfoort ben ik in rustiger water terechtgekomen bij Podotherapie Eemland alwaar ik, samen met mijn collega's, verantwoordelijk ben voor de productie van de zolen. En natuurlijk niet te vergeten als vader van een dochter van inmiddels 23 jaar die nu op zichzelf woont.

Antoine

Laborant
Na jaren in de financiële wereld te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid. Anders dan in de bankwereld kan ik nu de kwaliteiten van “mijn handen gebruiken” toepassen. Mocht al erg graag speelgoed, gebruiksvoorwerpen van hout maken en dat komt mij nu weer goed van pas bij Podotherapie Eemland. Ik voel mij thuis in dit team en met erg veel plezier probeer ik hoge kwaliteit zolen te leveren.

Bram Geerts

Podotherapeut
Mijn naam is Bram Geerts en ben sinds halverwege 2018 werkzaam bij Podotherapie Eemland. Ik werk het liefst in een klein hecht team werk waarin de lijntjes kort zijn, er snel met elkaar gecommuniceerd kan worden en de sfeer goed is vandaar mijn keuze voor Podotherapie Eemland. Sporten is mijn grote hobby, ook heb ik gewerkt in een hardloopspeciaalzaak en ben mede hierdoor erg geïnteresseerd in sport gerelateerde klachten en het analyseren van de motoriek tijdens het sporten. Ik wil mij dan ook steeds een stukje verder ontwikkelen binnen de sportpodotherapie. Ik zou het leuk vinden u te helpen in een van onze vestigingen.

Tineke de Bie

Telefoniste assistente
Even voorstellen, ik ben Tineke de Bie en sinds 2008 met veel plezier werkzaam bij Podotherapie Eemland op locatie Amersfoort. U kunt bij mij telefonisch of aan de balie terecht om een afspraak te maken en met vragen over therapie, declaraties, facturen, betalingsregelingen, of vergoedingen.

Alex Brink

Laborant
Hallo, mijn naam is Alex Brink. Ik ben geboren en getogen in de binnenstad van Amersfoort waar mijn opa en vader een garage en fietsenwinkel hebben. Daar heb ik van jongs af aan geleerd met mijn handen te werken. Na mijn opleiding als automonteur heb ik in diverse garages gewerkt. Met mijn ervaring als monteur ben ik bij een groot automaterialen bedrijf gaan werken. Na 16 jaar in de autobranche gewerkt te hebben, was ik toe aan wat anders en ben ik bij Podotherapie Eemland terecht gekomen. Het bevalt mij uitstekend en maak uw zolen met veel plezier.

Rob Bosman

Podotherapeut in opleiding
Ik ben 20 jaren werkzaam als Master sportfysiotherapeut in het Fysiohuis te Bunschoten. Als behandelaar van met name onderbeenklachten, lijkt me een verdere specialisatie in voetklachten een mooie stap. Vandaar dat ik nu in opleiding ben tot podotherapeut. Bij Podotherapie leer ik alle vaardigheden die nodig zijn om van fysiotherapeut een podotherapeut te worden. In de behandeling van cliënten vind ik het belangrijk dat cliënten gehoord worden. Cliënten moeten hun verhaal kunnen vertellen en de hulpvraag moet gehoord worden. Samen bepreken we vervolgens wat de beste behandelopties zijn. Naast mijn werk als fysiotherapeut/podotherapeut in opleiding, ben ik vader van 4 kinderen. Ik golf en hockey graag. Ook ben ik graag ik graag buiten op de (race)fiets.

Dagmar Wechgelaar

Personeelszaken
Hallo! Ik Dagmar en ben sinds 2016 werkzaam bij Podotherapie Eemland. Ik ben aanwezig op de maandag, donderdag en vrijdag op locatie Amersfoort.

Jouw naam hier?

Podotherapeut
Podotherapie Eemland is op zoek naar een podotherapeut. Ben of ken jij degene die wij zoeken? Neem snel contact met ons op.
MENU