Last van koude voeten

Draag je het liefst twee paar wollen sokken over elkaar en voelen je voeten nog aan alsof ze bevroren zijn? Dan is het goed mogelijk dat de doorbloeding niet optimaal is.

Roken, een hoge bloeddruk, bloedarmoede, een traag werkende schildklier en hartproblemen zijn mogelijke oorzaken hiervan. Ook speelt de hormoonhuishouding, al dan niet verstoord, een mogelijke rol bij wisselingen in het koude gevoel in de voeten. Dit verklaart ook het verschil tussen het voorkomen bij mannen en vrouwen.

Jouw huisarts kan vaststellen of je last hebt van een van deze onderliggende problemen of dat je gewoon pech hebt met je bevroren tenen. Wilt u meer weten over symptomen en aandoeningen? Kijk dan eens op onze pagina aandoeningen of bij onze brochures daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor advies of het maken van een afspraak.

Op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 kunt u telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer (033) 476 62 66. Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapieeemland.nl.

Facebook
WhatsApp
Email
MENU