Sinds 2012 is Podotherapie Eemland ook werkzaam vanuit de Praktijk in de Tolliusstraat in Amersfoort. Wouter Verbeek is hier elke dinsdag van 13.00 tot 17.00.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 16.30 op (033) 476 62 66.

Podotherapie Amersfoort - Tolliusstraat - Podotherapie Eemland
Vestiging Amersfoort - Praktijk Tolliusstraat | Podotherapie Eemland

Podotherapie Amersfoort

Voor Podotherapie in Amersfoort kunt u terecht bij één van onze vestigingen. U kunt kiezen uit praktijk de Eiken en onze praktijk aan de Tolliusstraat. Beide vestigingen zijn goed bereikbaar. U kunt gemakkelijk een afspraak maken bij één van onze vestigingen in Amersfoort door gebruik te maken van ons formulier of door te bellen op 033 476 6266. Wij helpen u graag verder!

Over podotherapie Eemland

Podotherapie Eemland is in 2005 begonnen onder de naam Podotherapie De Eiken. De oorspronkelijke locatie in Amersfoort werd al snel te klein, waardoor Podotherapie de Eiken is verhuisd naar de huidige locatie waar we sindsdien alle mogelijke technieken en onderzoeksmogelijkheden bezitten om een zo goed mogelijk voetonderzoek te doen.

of bel 033 476 6266 voor een directe afspraak

Adresgegevens

Tolliusstraat 30
3818 NB Amersfoort

Openingstijden

Dinsdag: van 13.00 tot en met 17.00

Routebeschrijving

Afkomstig vanuit Station Amersfoort: Vanaf de Stationsstraat direct links afslaan naar de Vlasakkerweg. Vervolgens na 269 m rechts afslaan naar de Utrechtseweg. Na 194 m linksaf slaan naar de Joannes Tolliusstraat, na 140 m vindt u onze praktijk aan uw linkerhand op nr. 30. Onze praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.

Onze podotherapeuten in Amersfoort - Praktijk Tolliusstraat

Wij als podotherapeuten van Podotherapie Eemland vinden het erg belangrijk dat u zich welkom voelt in onze praktijken en de professionele voetzorg ontvangt zoals u mag verwachten van onze specialisten. In de meeste gevallen zult u onze podotherapeuten meer dan 1 keer ontmoeten, daarom stellen we ze graag alvast even aan u voor.

Uw podotherapeut in Amersfoort - Podotherapie Eemland

Op zoek naar een praktijk bij u in de buurt?

Naast onze vestiging, praktijk Tolliusstraat, kunt u in Amersfoort ook terecht bij praktijk ‘de Eiken’. Daarnaast zijn wij ook gevestigd in Soest en Bunschoten/Spakenburg.
Podotherapie
Amersfoort

De Eiken

Sem Dresdenstraat 34
3816 BZ Amersfoort
Podotherapie
Soest

Zorgplein Soest

Dalplein 61,
3762 BN Soest
Podotherapie
Bunschoten

Fysiohuis

Koningin Wilhelminastraat 20B,
3751 DD Bunschoten
MENU