Podotherapie Eemland is in 2005 begonnen onder de naam Podotherapie De Eiken. De oorspronkelijke locatie werd al snel te klein waardoor Podotherapie de Eiken is verhuisd naar de huidige locatie waar we sindsdien alle mogelijke technieken en onderzoeksmogelijkheden bezitten om een zo goed mogelijk voetonderzoek te doen.

Later zijn, als gevolg van intensieve samenwerking, Podotherapie Soest, het Fysiohuis in Bunschoten en het medisch centrum de Tollius in Amersfoort toegevoegd aan het werkgebied. Deze locaties gaan nu samen onder de naam Podotherapie Eemland.

Onder de naam Podotherapie Eemland blijven we onszelf ontwikkelen en verbeteren. Zo is de vestiging van Podotherapie Soest verhuisd van de Nieuweweg 66 naar het Dalplein. Met deze verhuizing hebben we de praktijk weten te transformeren naar een volwaardige praktijk met druk-metersysteem en 3D-scanner.

Voeten | Podotherapie Eemland

Om onze cliënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden werken we vanzelfsprekend samen met andere disciplines als fysiotherapeuten, huisartsen en de buurtzorg. Deze samenwerkingen vinden mede plaats onder de vlag van Elzis (de eerste lijn zorg in Soest) waar Wouter Verbeek deel uitmaakt van het bestuur.

Bij Podotherapie Eemland vinden we het belangrijk dat u serieus en persoonlijk behandeld wordt als cliënt. We streven er dan ook naar dat u door één behandelaar gevolgd wordt in het gehele zorgtraject.

Ons team

Wij als team van Podotherapie Eemland vinden het erg belangrijk dat u zich welkom voelt in onze praktijken en de professionele voetzorg ontvangt zoals u mag verwachten van onze specialisten. In de meeste gevallen zult u onze podotherapeuten meer dan 1 keer ontmoeten, daarom stellen we ze graag alvast even aan u voor.

Onze vestigingen

Podotherapie Eemland heeft vestigingen in Amersfoort, Soest en Bunschoten/Spakenburg.
Selecteer de betreffende vestiging voor meer informatie.
Podotherapie
Amersfoort

De Eiken

Sem Dresdenstraat 34
3816 BZ Amersfoort
Podotherapie
Amersfoort

Praktijk Tolliusstraat

Tolliusstraat 30,
3818 NB Amersfoort
Podotherapie
Soest

Zorgplein Soest

Dalplein 61,
3762 BN Soest
Podotherapie
Bunschoten

Fysiohuis

Koningin Wilhelminastraat 20B,
3751 DD Bunschoten
MENU