Kramp in de voeten | Podotherapie Eemland

Kramp tijdens je nachtrust! Hoewel dit erg vervelend kan zijn, hoeft het niet ernstig te zijn. Ook gezonde mensen hebben wel eens kramp in een teen, de voet of een been.

Bij zwangere vrouwen en 65-plussers komt het vaker voor. Het kan te maken hebben met een tekort aan magnesium of vocht, vermoeidheid en de houding waarin je slaapt. Na een paar minuten trekt de pijn vanzelf weg.

Er is iets tegen te doen!

Het voorkomen van spierpijn kan te maken hebben met het ouder worden. Vaak zoeken mensen geen hulp bij nachtelijke spierkramp. Er is wel iets tegen te doen! Hydrokinine is een spierverslappend medicijn dat kramp kan verminderen. Het is verkrijgbaar bij de apotheek. Dus heb je vaak last van kramp, dan kan de apotheek je daarover adviseren.

Wilt u meer weten over symptomen en aandoeningen? Bezoek dan onze pagina aandoeningen eens en bekijk onze brochures. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor advies of het maken van een afspraak.

Op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 kunt u telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer (033) 476 62 66. Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapieeemland.nl.

Facebook
WhatsApp
Email
MENU