Slippers en sandalen voor u op maat gemaakt!

Home » Slippers en sandalen voor u op maat gemaakt!
Draagt u in de zomer liever geen dichte schoenen, maar wilt u wel uw voet goed ondersteunen? Het is nu mogelijk om op maat gemaakte slippers of sandalen te laten maken die de voet zo optimaal mogelijk ondersteunen.

Podotherapie Eemland heeft in samenwerking met FITS de oplossing om ook in de zomer uw zooltherapie voort te zetten. De slippers en sandalen zijn namelijk volledig op maat gemaakt, met daarin uw eigen zool verwerkt.

Voor het aanmeten van de slippers of sandalen kunt u een afspraak maken bij Podotherapie Eemland. Hier wordt uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt in een slipper of sandaal. Door middel van diverse aanmeettechnieken wordt de slipper op maat gemaakt en zit deze als gegoten! Het is ook mogelijk om op deze manier op maat gemaakte huisschoenen te maken.

Kijk voor de gehele collectie en alle mogelijke materialen en designs op de website van FITS: www.fitscomfort.nl

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor advies of het maken van een afspraak.

Op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 kunt u telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer (033) 476 62 66. Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapieeemland.nl.

Facebook
WhatsApp
Email
MENU
Let op: Let op: Onze telefonische bereikbaarheid is aangepast. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 15:00 uur.