Podotherapie Soest - Zorgplein Soest | Podotherapie Eemland

In het Zorgplein Soest, gevestigd op het Dalplein 61 in de oude polikliniek van Meander MC, hebben zich sinds januari 2014 vele verschillende zorgverleners gevestigd. Nu na 2 jaar zijn bijna alle ruimtes ingevuld en is het tijd om het Zorgplein officieel te openen.

In het Zorgplein zijn vele disciplines vertegenwoordigd, zoals huisarts, tandarts, podotherapeut, fysiotherapeut, verloskundige, buurtzorg, wdh (organisator van bijscholingen), huidtherapeut, leverancier van compressiezorg, psycholoog, GGZ-centraal, diëtist, apotheker, laboratorium, casemanager dementie en beweging 3.0.

Feestelijke opening Zorgplein Soest

Nu 2 jaar later is het tijd voor een feestelijke opening van het nieuwe zorgcentrum in Soest. Deze feestelijke opening zal plaatsvinden op zaterdag 6 februari 2016 van 10.00-13.00 uur. Dit feest zal om 10.00 uur van start gaan met het officieel openen van het pand. Iedereen is van harte welkom om in het pand rond te komen kijken en bij alle zorgverleners langs te gaan.

Er is van alles te doen deze ochtend, zoals een springkussen, live muziek, een goochelaar en voor iedereen staat er een kop koffie of thee met wat lekkers klaar. De zorgverleners van het Zorgplein Soest zullen zich aan de Soester bevolking presenteren, uitleggen wat hun werkzaamheden zijn en daarnaast allerlei leuke activiteiten verzorgen. Hierbij valt te denken aan prijsvragen, demonstraties, presentaties, screeningen, spellen en quizen. Voor iedereen is er iets te beleven.

Zien we u zaterdag 6 februari bij de opening van Zorgplein Soest?

Vindt u het leuk om te zien wie er in het pand gevestigd zijn en wat de verschillende zorgverleners te bieden hebben, kom dan vooral een kijkje nemen op zaterdag 6 februari.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor advies of het maken van een afspraak.

Op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 kunt u telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer (033) 476 62 66. Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapieeemland.nl.

Facebook
WhatsApp
Email
MENU