Nieuwe collectie FITS Footwear
Draagt u in de zomer liever geen dichte schoenen, maar wilt u wel uw voet goed ondersteunen? Het is mogelijk om op maat gemaakte slippers of sandalen te laten maken die uw voet zo optimaal mogelijk ondersteunen.

Podotherapie Eemland heeft in samenwerking met FITS de oplossing om ook in de zomer uw zooltherapie voort te zetten. De slippers en sandalen zijn namelijk volledig op maat gemaakt, met daarin uw eigen zool verwerkt. Zo wordt uw voet op een soortgelijke manier ondersteund als met het dragen van de zolen en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te compenseren voor een beenlengteverschil. De sandalen of slippers worden namelijk per voet specifiek voor u gemaakt, zodat elke voet de ondersteuning krijgt die er nodig is.

Voor het aanmeten van de slippers of sandalen kunt u een afspraak maken bij Podotherapie Eemland. Hier wordt uw 3D aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt in een slipper of sandaal. Door middel van diverse aanmeettechnieken wordt de slipper op maat gemaakt en zit deze als gegoten! Het is ook mogelijk om op deze manier op maat gemaakte huisschoenen te maken.

FITS heeft een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren waaruit je kunt kiezen. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd met nieuwe kleuren, materialen en modellen. Wist je dat je alle modellen verder kunt customizen door het bovenwerk, voetbed of loopzool aan te passen? Wij beschikken over modellenboeken en stalenboeken om samen het perfecte model uit te kiezen. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de collectie op www.fitsfootwear.nl en maak een afspraak via 033-4766266 of info@podotherapieeemland.nl.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op voor advies of het maken van een afspraak.

Op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 kunt u telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer (033) 476 62 66. Indien gewenst kunt u ons ook per e-mail bereiken op het e-mailadres info@podotherapieeemland.nl.

Facebook
WhatsApp
Email
MENU