Wij willen u vragen om op de afgesproken tijd te komen, niet veel eerder. De wachtkamer zal daardoor minimaal bezet zijn. Uiteraard doen we er alles aan om besmetting van het Corona virus te voorkomen.
Onze praktijk is nog steeds gewoon geopend. Alleen de praktijk op de Tolliusstraat is tijdelijk gesloten voor bezoek. Wij leveren zorg en daarom bent u welkom voor een behandeling, tenzij eventueel van overheidswege anders beslist wordt. Momenteel worden in Nederland maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet in het belang van uw en onze gezondheid. Wij volgen de regels en adviezen van het RIVM. Bovendien desinfecteren wij extra na elk bezoek.

Wij plannen extra tijd rondom uw behandeling voor desinfectie. Hierbij kunt u denken aan extra schoonmaken van apparatuur, maar ook de deurklink en dergelijke.

Mocht u nog vragen hebben, wij helpen u graag op welke manier dan ook. U kunt ons bereiken via 033-476 6266 of per e-mail op info@podotherapieeemland.nl.
MENU