IMG_9455a

Podotherapie Eemland is in 2005 begonnen onder de naam Podotherapie De Eiken. De oorspronkelijke locatie werd al snel te klein waardoor Podotherapie de Eiken is verhuisd naar de huidige locatie waar we sindsdien alle mogelijke technieken en onderzoeksmogelijkheden bezitten om een zo goed mogelijk voetonderzoek te doen.

Later zijn, als gevolg van intensieve samenwerking, Podotherapie Soest, het Fysiohuis in Bunschoten en het medisch centrum de Tollius in Amersfoort toegevoegd aan het werkgebied. Deze locaties gaan nu samen onder de naam Podotherapie Eemland.

Onder de naam Podotherapie Eemland blijven we onszelf ontwikkelen en verbeteren zo is de vestiging van Podotherapie Soest verhuist van de Nieuweweg 66 naar het Dalplein. Met deze verhuizing hebben we de praktijk weten te transformeren naar een volwaardige praktijk met druk-metersysteem en 3D-scanner.

Lees meer

Om onze cliënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden werken we vanzelfsprekend samen met andere disciplines als fysiotherapeuten, huisartsen en de buurtzorg. Deze samenwerkingen vinden mede plaats onder de vlag van Elzis (de eerste lijn zorg in Soest) waar Wouter Verbeek deel uitmaakt van het bestuur.

Bij Podotherapie Eemland vinden we het belangrijk dat u serieus en persoonlijk behandeld wordt als cliënt. We streven er dan ook naar dat u door één behandelaar gevolgd wordt in het gehele zorgtraject.

Meer over ons weten?

Neem op een van de volgende manieren contact met ons op

heading

Telefonisch

Op werkdagen is Podotherapie Eemland telefonisch bereikbaar op 033-476 62 66

Lees verder

E-mail

Ook kunt u ons voor vragen altijd e-mailen op info@podotherapieeemland.nl

E-mail sturen

Kom langs

Of kom langs in een van onze praktijken.

Bekijk vestigingen